Vitsit ;)

HAH HAH HAA !

Matkalla autolla kotiin golfkentältä eräs management-konsultti näki jättimäisen lammaslauman tien vieressä olevalla niityllä. Kun konsultti havaitsi lammaspaimenen, hän pysäytti autonsa ja sanoi paimenelle:
-”Onpa sinulla iso lauma paimennettavana. Jos pystyn arvaamaan prikulleen montako lammasta laumassa on, niin saanko sinulta yhden lampaan?”
Paimen mietti hetken, tuumi että oli riskitöntä suostua konsultin pyyntöön ja lupasi hänelle
lampaan. Konsultti otti esille simulointimallinsa, loi satelliittiyhteyden, mittasi niityt jne. Kaksi tuntia myöhemmin hän sulki tietokoneen, meni paimenen luo ja sanoi:
-”Laumassasi on 5147 lammasta.”
Paimen äimistyi, mutta myönsi konsultin olevan oikeassa. Konsultti otti lähimmän lampaan syliinsä ja laittoi sen auton takapenkille. Paimen sanoi konsultille:
-”Saanko lampaan takaisin jos pystyn arvaamaan ammattisi?”
Konsultti yllättyi kysymyksestä, mutta hänkin katsoi riskin olevan olemattoman pieni ja suostui.
Paimen sanoi: -”Olet management-konsultti, eikö vain?”
Nyt oli konsultin vuoro äimistyä ja hän totesi:
-”Miten sinä sen tiesit?”
Paimen sanoi: -”Se oli aika helppoa. Ensinnäkin, kukaan ei pyytänyt sinua tulemaan tänne. Toiseksi, näit kovasti vaivaa pystyäksesi kertomaan minulle sellaista mitä jo tiedän. Ja kolmanneksi, ilmeisesti et tiedä minun toiminnastani mitään, koska voittolampaasi on minun koirani.

Viisi kannibaalia sai töitä kaupungin virastosta. Ensimmäisenä päivänä pomo toivotti heidät tervetulleiksi:
”Olette kaikki meidän tiimiämme. Olkaa ahkeria ja voitte ansaita täällä hyvin ja edetä urallanne. Menkääpä nyt kahvioon lounaalle. Ja muistakaa olla häiritsemättä muita työntekijöitä.”
Kannibaalit lupasivat ja menivät lounaalle.
Pari kuukautta myöhemmin pomo ottaa heidät puhutteluun ja sanoo:
”Olette olleet oikein ahkeria. Olen ollut erittäin tyytyväinen teihin. MUTTA, yksi sihteereistämme on hävinnyt. Tiedättekö tästä mitään?”
Kaikki kannibaalit pudistelevat päätään.
Sen jälkeen, kun pomo on lähtenyt, kannibaalien vanhin kysyy vihaisena muilta:
”Kuka teistä idiooteista söi sihteerin?”
Yksi käsi nousee hitaasti ylös.
Vanhin huutaa vihaisena:
”Senkin hölmö! Olemme pari kuukautta syöneet projektipäälliköitä, laatupäälliköitä, suunnittelupäälliköitä ja jopa johtajia, eikä kukaan ole huomannut mitään, mutta SINUN piti mennä syömään SIHTEERI!

tämä vitsi tulee Kanta-Hämeen sotealueelta:

Mies meni lääkäriin ja valitteli, että maha on löysällä. Lääkäri määräsi lääkkeet, ja potilas lähti.Vähän ajan kuluttua lääkäri alkoi miettiä, määräsikö hän potilaalle sittenkin vahingossa väärät lääkkeet. Hoitaja tarkisti asian: lääkäri oli määrännyt mielialalääkkeitä.Lääkäri soitti nopeasti potilaalle ja kertoi, miten asia oli. Potilas kuunteli ja tokaisi:– Olenkin ihmetellyt, kun torttu on ollut housuissa jo pari tuntia, eikä harmita yhtään.

Kun saavun töihin, menen piiloon, koska hyviä työntekiöitä on vaikea löytää.