Vitsit ;)

HAH HAH HAA !

Opettaja palautti matikan kokeet, eikä ollut ollenkaan tyytyväinen tuloksiin.Hän sanoi: ”Tämä koe meni niin huonosti, että minun piti antaa 50 prosentille teistä ala-arvoinen arvosana.”Ääni takapenkiltä sanoi: ” Mutta opettaja, eihän meitä edes ole 50 prosenttia.”

Blondi keskellä peltoa 29.08.2021 Miksi blondi on keskellä peltoa korva maassa? Vastaus: Se kuuntelee Apulantaa.

Minne kissa meni, kun se päätti lopettaa naukumisen? Naulakkoon

Kaksi suomalaista turistia oli matkalla Lontoossa. He halusivat ajella kaksikerrosbussilla.Toinen jäi alakertaan, mutta hänen kaverinsa halusi välttämättä mennä yläkertaan. Hetken kuluttua hän tuli kuitenkin kiireen vilkkaa alakertaan.Hänen kaverinsa ihmetteli moista ja kysyi: ”Miksi tulit niin äkkiä alas? Toinen vastasi: ”Siellä ei ollut kuljettajaa.”

Kun saavun töihin, menen piiloon, koska hyviä työntekiöitä on vaikea löytää.

– Miksi ei kannata pestä hampaita vasemmalla kädellä ??? – …. koska hammasharjalla tulee puhtaammaksi. HEH HEH 🙂

-Mistä tunnistaa aidon kalamiehen? -Puhelinkin on särki.

Myyjä oli juuri kertonut laihialaiselle, että mitä enemmän ostaa sitä halvemmalla saa. Laihialainen mietti asiaa hetken ja kysyi sitten: ”Kuinka paljon pitäisi ostaa, jotta saisi ilmaiseksi?”

Virossa Pikku-Kalle tunnetaan nimellä Jogu. Koulun päättyessä opettaja jakoi todistuksia. Tullessaan Jogun kohdalle hän sanoi, että nyt saat niin huonon todistuksen että isäsi hiukset nousevat pystyyn.
Jogu tuumaili, että se on ihan hyvä, sillä isä on ollut kalju jo monta vuotta.


Ilveksen matsissa istui sokea mies opaskoiran kanssa. Ilveksen hävittyä pelin koira alkoi haukkua kovalla äänellä.
”Tekeekö se aina noin?” kysyi vieressä istuva mies.
”Tekee” vastasi koiranomistaja.
”No entäs, jos Ilves voittaa?”
”En tiedä, kun se on vasta puolivuotias.”

Vaimo oli kyllästynyt siihen, että mies tuli joka päivä kotiin kello kahdelta ja kaatokännissä. Niinpä vaimo yritti miettiä, miten saisi miehen tavoille. Mietinnän jälkeen vaimo päätti tehdä miehelle jekun. Kun mies tuli yöllä kotiin kovassa humalassa, odotti vaimo tuulikaapissa lakana päällään ja huusi: -Minä olen itse Piru! Tähän mies: -No tervepä terve, minä ole Matti ja naimisissa siskosi kanssa.